Tom Kapr

  • Geboortejaar: 1995
  • Afstudeerjaar: 2024
  • DiO sinds: 2021

Op mijn 23ste heb ik een briljant inzicht gekregen waardoor ik in de ban ben geraakt van zelfverbetering. Sindsdien streef ik naar excellentie, studeer ik met passie en denk ik na over het goede leven. Een paar jaar later heb het wonderbaarlijke Stichting Landmerk leren kennen tijdens mijn master Encyclopedie en Filosofie van het Recht (Universiteit Leiden).

In januari 2021 werd ik uitgenodigd om de glansrijke Landmerkmaandagen bij te wonen. Tijdens deze adembenemende dagen ervaarde ik hoe een geweldige groep van docenten en studenten filosofische werken op een hoog niveau bestudeerde. Tot op heden ben ik een commilito in deze schitterende studiegemeenschap als docent-in-opleiding. Dit heeft mijn leven aanzienlijk verrijkt.

Ik streef ernaar anderen te helpen door hen te inspireren en te laten nadenken over de belangrijke vragen in het leven. Ik zet mijzelf met liefde in voor studie en onderwijs, en het is mijn ambitie om een goede docent te worden. Momenteel volg ik twee masteropleidingen, ben ik voorzitter van de masterstudievereniging JSV Justus Lipsius en in de toekomst hoop ik te kunnen promoveren.

Cursussen gegeven door Tom Kapr