Floris Gast

  • Geboortejaar: 2002
  • Afstudeerjaar: 2024
  • DiO sinds: 2022

Ik heb een oprechte interresse in en passie om te leren. Ik probeer altijd bezig te zijn met het verrijken van mijn eigen kennis en geniet oprecht van onderwezen worden. Om die reden werd ik door mijn zusje doorverwezen naar de Retorica in Rome cursus van Stichting Landmerk. Dit was als thuiskomen, het was een verademing om in een groep te belanden die deze passie deelt op een hoog niveau.

Momenteel studeer ik Political Science & International Relations at Erasmus University College in Rotterdam. De Liberal Arts & Sciences kern van deze studie staat mij toe om politicologie vanuit meerdere perspectieven te benaderen en de grote vragen hierbinnen kritisch te evalueren en beantwoorden. Hiernaast ben ik momenteel voorzitter van de Erasmus University College Student Association (EUCSA, jaar 2021-2022).

Bij Landmerk wil ik bijdragen aan de verrijking van het Nederlandse educatieve landschap en helpen bij het bouwen van deze nieuwe zuil. Ik geniet van denken en het mij eigen maken van grote ideeën. Ik hoop dit enthousiasme voor leren en denken over te kunnen dragen aan mijn leerlingen en hun duidelijk te maken dat leren denken alleen maar voordelen met zich meebrengt.

Cursussen gegeven door Floris Gast