Quinten van Veen

  • Geboortejaar: 2005
  • Afstudeerjaar: 2026
  • DiO sinds: 2024

In Februari 2022 deed ik mee aan de pre-class Recht, Retorica en Democratie waar ik voor het eerst met Landmerk kennismaakte. De stijl en inhoud van de lessen vond ik toen zo gaaf dat ik niet kon wachten om met Landmerk af te reizen naar de eeuwige stad. Na een tweede Rome reis, deze keer als student, was ik blij verrast toen ik gevraagd werd om een keer mee te kijken op de maandag en Dio mocht worden.

Ik ben nu bezig met mijn bachelor Liberal Arts and Sciences aan het University College Roosevelt. Ik heb een focus op filosofie, literatuur en een stukje geschiedenis waarin ik me veel met de klassieke probeer bezig te houden.

Het aha moment bij leerlingen veroorzaken is een geweldig gevoel voor de leerling en docent. Het is hiervoor dat ik Dio ben geworden, om dat gevoel te veroorzaken bij zo veel mogelijk studenten.

Cursussen gegeven door Quinten van Veen