Ontspannend kennismaken met het onderwijs van Stichting Landmerk? Neem deel aan de cursus “Denken en dineren”. Onder het genot van een goede maaltijd spreken we over een aansprekende en actuele tekst van een grote Schrijver, zoals Plato, cicero of erasmus.

Tijdens het diner zal een docent van Stichting Landmerk de tekst inleiden. Dan volgt er close-reading van de gekozen tekst in de vorm van een gesprek om zo gezamenlijk na te denken over enkele filosofisch-ethische vraagstukken.

Stichting Landmerk organiseert deze cursus voor mensen die betrokken zijn bij de stichting, in het bijzonder de ouders en bekenden van onze studenten. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen vindt de cursus plaats op 24 of 27 juni, van 18:30 tot 21:30 uur. In het aanmeldingsformulier kunt u uw voorkeur aangeven. Beide avonden zijn qua opzet en inhoud gelijk.

Deelname kost EUR 65,- (incl. BTW). Dit is inclusief een 2-gangendiner, drank en koffie en thee. Deelnemers ontvangen een factuur. De bijeenkomst vindt plaats in de Faculty Club, Achter de Dom 7, Utrecht.

 Via onderstaand formulier kunt zich aanmelden voor de bijeenkomst Denken en Dineren. Aanmelddeadline is vrijdag 14 juni 2019 om 18:00 uur.

Naam *
Naam
Voorkeursdatum *
Algemene voorwaarden *